Postop-care

ZSÍRLESZÍVÁS UTÁNI POSTOP-CARE

Mint minden műtétnél, az utógondozás elengedhetetlen minden típusú „lipo” műtét után: pl. zsírleszívás, liposzkópolás, hasplasztika, vazer, intelligens lipo, test, cellutit, cellfina, mély RF, cellutit, brazil butt lift/BBL és cellulaze, még akkor is, ha a zsírleszívást nagyon képzett sebész végzi!

HA MŰTÉTRE HAJTOD A FEJED❗️
👉A NYIROKMASSZÁZS KÖTELEZŐ❗️

A lipo utáni 1-3.hét, a hangsúlyt a fájdalom és a duzzanat, ödéma csökkentésére helyezzük, amely szintén segít megelőzni a későbbi szövődményeket, például a fibrózist.

3-8 hét: a fibrózis megelőzésére és a fibrózis fokozatos lebontására helyezzük a hangsúlyt, a hegszövetre, amely elkerülhetetlenül fel fog épülni.

Kb. 8 hét múlva elkezdhetek dolgozni a bőr lazaságán, amely elkerülhetetlenül ott lesz, és a cellulitiszen, amelyet zsírleszívással SOHA nem lehet eltávolítani – és még cellulitsebészeti beavatkozásokkal sem (a cellulit dudorok túlnyomó többsége egyébként sem)❗️

KB. AZONNAL MASSZÍROZUNK👉Fókuszban a fájdalom, a duzzanat és a lipo utáni szövetek gyógyulása.
Az első 2-3 hét során a lipo utáni utókezeléseknek kezdetben gyengének és fokozatosan erősödniük kell, hogy minimalizálják a fájdalmat és a duzzanatot, és a fibrózisos állapot elterjedését.

Enyhe nyirokelvezetési masszázs KÉZZEL a zsírleszívás után ISMÉTLEM KÖTELEZŐ❗️
Szilárdabb – erősebb – masszázst kell alkalmazni a 3. héttől kezdve.

21-56. Nap: A fibrózisra, az adhéziókra és más hegszövetekre összpontosítva a zsírleszívás után👉 Az erős nyirokstimuláló masszázst részesítjük előnyben a “bolyhos” nyirokelvezetési változat mellett.
A vízvisszatartás csökkentése mellett az erősebb masszázs segít a hegszövetek és kemény csomók lebontásában is, amelyek általában a lipo műtét után keletkeznek, és leválasztják a bőrt, amely az alapszöveten ragadt, és növeli a mozgásteret❗️

56+ nap: A maradék zsír és cellulit lebontása és a bőr feszesebbé tétele a CÉL!😍 tehát NYIROK+CELLULITMASSZÁZS💪

Vendég u. 84-86.

DEBRECEN

Hegyközi Emese

DR. VODDER-FÉLE NYIROKMASSZÁZS

Két életed van. Az egyik a masszázsom előtti, a másik a masszázsom utáni. Fedezd fel, melyik a jobb számodra!