Arcszépítés

MIKROÁRAMOS ARCKEZELÉS

A BIO áram (más néven mikroáram), egy biostimulációs, bioelektromos készülék. A testünk maga is állít elő ilyen elektromos jeleket, ennek segítségével információ átadásra kerül sor a sejtekbe és izmokba. Ezek a jelzések arra késztetik a sejteket, hogy regenerálódjanak, így tehát a fiatalodás megtörténhet zökkenőmentesen.

Ahogy idősödünk, azonban ez a folyamat lelassul. A bioárammal olyan üzenetek kerülnek elküldésre a sejtekbe, amik regenerációra ösztönzik őket, így a kor előrehaladtával a fiatalodás folyamatát meg tudjuk őrizni.

A face lifting kezelés fájdalommentes, hiszen olyan áramról van szó, ami a szervezetünkben is megtalálható.

A kor előrehaladtával arcunk izmainak feszessége egyre gyengül, ami a szövetek elpuhulását, megereszkedését eredményezi. Ugyan a bőr rugalmasságának csökkenése természetes folyamat, mégis a legtöbb nő szeretné ezt a folyamatot késleltetni, méghozzá fájdalmas és drága beavatkozás nélkül.

A Mikroáramos arcifting egy olyan non-invazív, azaz mindenféle orvosi beavatkozást mellőző eljárás, amely során az arc izmait újra feszessé tesszük, tulajdonképpen „megeddzük” őket, az árammal újraformáljuk az arckontúrokat.

Az eredmény pedig: a bőr látványosan fiatalabb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, eltűnnek a szemek alatt található táskák. A kezelés kifejezetten látványos idősödő arcbőrön.

MIKRODERMABRÁZIÓ (BŐRCSISZOLÁS)

A mikrodermabrázió, ismertebb nevén bőrcsiszolás, arccsiszolás, a gyakorlatban bőrünk mechanikai-fizikai leradírozását jelenti, minden féle fájdalom nélkül. A mikrodermabrázióval való kezelés, vagyis a bőr felső hámrétegének eltávolítása számos kozmetikai bőrproblémára nyújt megoldást.

Fokozza a vér-és nyirokkeringést a bőrben, ezáltal az felgyorsuk, élettel telibb és feszesebbé válik. Ennek következtében felgyorsul a kollagénben gazdag sejtek képződése, az elhalt hámsejtek eltűntetésével, eme megújult sejtecskék hatására lesz bőrünk újra sima és üde.

A mikrodermabrázió hatására megnő a bőr tápanyag-és oxigénfelvevő képessége, ezáltal például speciális, bőrtípusnak megfelelően választott PBSerumaink még inkább látványosabb erdményt produkálnak, hiszen áthatolnak a hámrétegen és eljutnak a mélyebb rétegekbe.

Kozmetikai bőrproblémák mikrodermabráziós kezeléssel történő eltávolítása (hegek, pigment rendellenességek, foltok halványítása)

MEZOTERÁPIA (TŰNÉLKÜLI)

A mezoterápia méltán a legnépszerűbb szépészeti kezelés világszerte. Rendkívül gyorsan elterjedt, két alkalmazási módja van, a tűs és a tű nélküli azonos hatékonysággal Szalonunk a tű nélküli mezoterápiát használja.

Népszerűségének okai: hatékony, látványos eredményt lehet a kezelésekkel elérni, magas hatóanyag bevitellel, a kezelések nem fájdalmasak, nincs, vagy minimális a gyógyulási idő, többféle bőrproblémát is sikeresen lehet kezelni velük.

Miért mezo-terápia?
A bőrnek három rétege van, a felső a hámréteg, a középső (mezo) az irharéteg és az alsó, a bőr alja. Ahhoz, hogy eredményes, látványos, hatékony kozmetikai kezeléseket végezzünk, a bőr középső, vagyis irha rétegét kell elérnünk.

Miért?

A bőr középső (mezo) rétege, az irharéteg az, ahol a bőr rugalmasságát, feszességét adó kollagén rostok termelődnek. Ebben a rétegben zajlanak azok az anyagcsere folyamatok, melyek a bőr öregedését meghatározzák. Az ide bejuttatott hatóanyagok fogják tehát legeredményesebben gátolni a bőr öregedését, hogy bőrünk mindig rugalmas, feszes, ránctalan, tehát egészséges és szép legyen!

Alkalmazási terület:

– Elhalt szarusejtek eltávolítása
– Aknés bőr tisztítása
– A bőrön található szennyeződések eltávolítása
– Pórusok tisztítása
– Bőr átjárhatóságának fokozása (bőrlégzés javítása)
– Ráncok kezelése

ULTRAHANGOS PEELING

Az ultrahangos peeling, vagy közismertebb nevén HIDROABRÁZIÓ évek óta a bőrbarát hámlasztó módszerek egyik vezető eszköze. Népszerűségét könnyű kezelhetőségének, kedvező árának és kiváló kezelési eredményeinek köszönheti. A 24 KHz-es frekvencián működő eszköz a kezeléshez alkalmazott tiszta víz alkotóit, valamint a bőrön található elhalt szarusejteket és szennyeződéseket mozgásba hozva, szinte „lerezegteti”, „elporlasztja” a felszínről. A hidroabráziós készülék majdnem mindent tud, amit nagyobb társai. Kiváló peeling teljesítmény, folyamatos és modulált üzemmódokkal dolgozik.

Azonnali eredmény: a bőr tiszta, sima, puha tapintású. A bőr visszanyeri vitalitását.
VISZLÁT FAKÓ, ÉLETTELEN BŐR, HELLO HAMVAS BABABŐR!

HONVÉDTEMETŐ UTCA 18.

DEBRECEN

Hegyközi Emese

DR. VODDER-FÉLE NYIROKMASSZÁZS

Két életed van. Az egyik a masszázsom előtti, a másik a masszázsom utáni. Fedezd fel, melyik a jobb számodra!